címer
VÁC A DUNAKANYAR KAPUJA
2024. augusztus 20. | kedd
István napja
Vác

+17
°
C
Vác
Järvenpää
-1
°
C

Hírek

Keresés

 

Kézilabda – Utolsó hely a Kisvárda Kupán

Kézilabda – Utolsó hely a Kisvárda Kupán

Pénteken és szombaton elődöntők-helyosztók rendszerben négycsapatos tornát rendeztek Kisvárdán, amelyen a váciak két vereséggel az utolsó helyen végeztek.

Egy-egy győztes (Budaörs –Vác 29-37) és vesztes (Vác – Esztergom 28-33) előkészületi találkozót követően Herbert Gábor vezetőedző alaposan átszervezett együttese a februári bajnokin idegenben még 5 góllal legyőzött hazaiak ellen léptek pályára az egyik kupaelődöntőn. (A másik összecsapáson: MTK – Békéscsaba 32-26).

A mieink mérkőzésének első játékrésze hullámzó küzdelemben 11-8-as váci vezetéssel zárult. Sajnos a folytatásban csapatunk támadójátéka csődöt mondott. Mivel 30 perc alatt mindössze 7 újabb váci hálózörgetés történt, a vendéglátók 22-18-as győzelemmel jutottak a torna döntőjébe.

Így ma délelőtt a Vác a viharsarki hölgykoszorúval találkozott a 3. helyért vívott mérkőzésen. Az elmúlt bajnokságot a legrosszabb még bennmaradó helyen záró riválistól a mieink 14-14-es első félidőt követően 31-29-re kikaptak és az utolsó helyen zárták a tornát.

A Kisvárda Kupát az MTK nyerte, miután a fináléban 27-24-re nyert a házigazdák ellen.

A váciak a jövő héten két hazai edzőmeccsel folytatják a felkészülést a szeptemberi bajnoki rajtra. Szerdán a tervek szerint a Vasas, míg pénteken az MTK érkezik a sportcsarnokba. Mindkét találkozó délután fél négykor kezdődik és megtekintése ingyenes.

(Fotó: kisvardakezi.hu)

Feladó: Vác Város Önkormányzata

EU pályázatok