címer
VÁC A DUNAKANYAR KAPUJA
2024. július 16. | kedd
Valter napja
Vác

+17
°
C
Vác
Järvenpää
-1
°
C

Hírek

Keresés

 

Kézilabda – Kuczora Csenge is kupaellenfél lehet

Kézilabda – Kuczora Csenge is kupaellenfél lehet

A 2024/2025-ös női kézilabda Európa Liga sorozatban szabadkártyával vehet részt a váci együttes. A nemzetközi kupaporondon sorrendben ötödik alkalommal rajthoz álló csapatunk így érdekelt volt a mai bácsi sorsoláson.

A mieink ezúttal nem voltak kiemeltek, így lehetséges második fordulóbeli riválisai között erős csapatok is voltak. A sorsolás szerint a 3. körbe való jutásért a váciak a holland Venlo ellen harcolhatják ki a továbbjutást. Az első mérkőzésre a tervek szerint október első hétvégéjén idegenben kerül sor, majd egy hétre rá Vácon találkozik a két hölgykoszorú.

A párharcot sikeresen megvívó csapat a novemberi újabb körben Kuczora Csenge új német együttesével, a Thüringerrel vívhat oda-visszavágós párharcot a csoportkörbe jutásért. Az akkori mérkőzések közül a visszavágó lenne a váci sportcsarnokban.

***

A váci klub hivatalosan bejelentette, hogy a következő bajnoki sorozat hazai mérkőzéseire változatlan jegy- és bérletárak lesznek érvényesek. Eszerint a belépőjegy ára egységesen: 2.000 Ft, 6 év alatt ingyenes.
A helyreszóló bérlet (A, B és C szektorok számozott helyeire) ára: 25.000 Ft. A bérletek a hazai NB I-es bajnoki, Magyar Kupa mérkőzésekre érvényesek, az Európa Liga mérkőzésekre nem. A bérletek a hazai felkészülési találkozók alkalmával a sportcsarnok büféjénél vásárolhatók meg készpénzért, illetve bankkártyás fizetéssel.

Az előző szezonban vásárolt helyreszóló bérlet tulajdonosoknak elővásárlási joguk van az adott helyre az első bajnoki mérkőzésig.
A tervezett felkészülési mérkőzések:
Augusztus 2. (Péntek) 15:30 Vác-Esztergom
Augusztus 7. (Szerda) 15:30 Vác – Dunaújváros
Augusztus 9. (Péntek) Budaörs-Vác
Augusztus 16-17. (Péntek-Szombat) Kisvárda felkészülési torna
Augusztus 21. (Szerda) 15:30 Vác – Vasas
Augusztus 23. (Péntek) 15:30 Vác – MTK
Augusztus 30. (Péntek) 15:30 Vác – Dunaszerdahely

Feladó: Vác Város Önkormányzata

EU pályázatok