címer
VÁC A DUNAKANYAR KAPUJA
2024. július 1. | hétfő
Tihamér és Annamária napja
Vác

+17
°
C
Vác
Järvenpää
-1
°
C

Hírek

Keresés

 

Kézilabda – Negyedik lett az NB II-es női együttes

Kézilabda – Negyedik lett az NB II-es női együttes

Két órával az NB II-es váci férfiegyüttest követően szintén a váci sportcsarnokban játszotta le utolsó idei bajnokiját az ugyancsak harmadosztályú női csapatunk: Praktiker-Vác U21– Vitka SE 42-18 (24-7).

E találkozó előtt is tiszta volt a helyzet: győzelem esetén a 4. helyen végez a fiatal váci hölgykoszorú. Az is hasonló volt, hogy az ellenfél erősen csonka kerettel: 1 kapussal és 8 mezőnyjátékossal állt ki.

A mérkőzés ennek megfelelően igen egyoldalú lett. Az első 8 perc 5-5-ös állása után zsinórban 9 váci hálózörgetés következett. Majd a szünetig is csak 2 újabb vendéggólt láthattunk, és a pihenőre már 17 találatnyi volt a hazai előny.

A folytatás váci részről már a fiúkhoz hasonló örömjátékot és végül igen nagy különbségű győzelmet hozott.

A találkozón a mieink közül Kacsó Noémi volt a legeredményesebb, 11 alkalommal vette be az ellenfél kapuját. A felsőházi csoport gólkirálynője 7 mérkőzésen dobott 64 találatával szintén ő lett.

A női NB II-es bajnokság Észak-Kelet felsőházi rájátszásának végeredménye képünkön látható. (A csoportgyőztes idén is a Göd lett, kérdés, hogy – a tavalyihoz hasonlóan – lemondanak-e a feljutásról.)

Feladó: Vác Város Önkormányzata

EU pályázatok