címer
VÁC A DUNAKANYAR KAPUJA
2024. július 1. | hétfő
Tihamér és Annamária napja
Vác

+17
°
C
Vác
Järvenpää
-1
°
C

Hírek

Keresés

 

Labdarúgás – Zsinórban a harmadik vereség

Labdarúgás – Zsinórban a harmadik vereség

Az idei negyedosztályú focibajnokság Pest vármegyei sorozatának utolsó idegenbeli mérkőzését játszotta le az éllovas otthonában együttesünk: Dunaharaszti – Vác VLSE 2-0 (2-0).

A korábban utcahosszal a csoport élén álló hazaiak előnye az utolsó előtti fordulót megelőzően 3 pontra csökkent, de a mieink elleni mai győzelmével megszerezhette a bajnoki címet. A váciak a nagy tavaszi menetelésük eredményeként nemrég már az 5. helyre is felkapaszkodtak, ám a legutóbbi két találkozón alulmaradtak. Kovács Péter vezetőedző gárdájának a tét tehát az előkelőbb pozíció kiharcolása volt.

A mai összecsapás aztán a vendéglátók akarata szerint zajlott. Rögtön támadólag léptek fel, de közel fél óráig akcióikat eredményesen verték vissza a mieink. Sajnos nem tovább, mivel szünetig két gólt is szereztek a hazaiak.

A folytatásban aztán ellenfelünk sikeresen meg is tartotta a bajnoki címet jelentő előnyét. Sok minden nem is történt, néhány csere és egyetlen sárgalapos figyelmeztetés színesítette a küzdelmet.

A pontvadászat záró fordulója előtt a lejátszott 29 találkozón gyűjtött 40 pont azt jelenti, hogy a záróforduló eredményeitől függően a 7. vagy a 8. helyen zár csapatunk. Az utolsó játéknapon – május 25-én szombaton 17 órától – a váci stadionban tehát a hagyományos presztízscsata mellett a 44 ponttal rendelkező Dunakeszi ellen a végső pozíció is tét lesz.

Feladó: Vác Város Önkormányzata

EU pályázatok