címer
VÁC A DUNAKANYAR KAPUJA
2024. július 1. | hétfő
Tihamér és Annamária napja
Vác

+17
°
C
Vác
Järvenpää
-1
°
C

Hírek

Keresés

 

Kézilabda – Újabb szép győzelem az NB II-ben

Kézilabda – Újabb szép győzelem az NB II-ben

Az utolsó előtti fordulóhoz érkezett a férfi kézilabda harmadosztály Észak-Kelet csoportjának felsőházi rájátszása. A bajnokság ezen szakaszában még veretlen váciak a Hajdúságba látogattak és magabiztosan hozták el a pontokat: Hajdúböszörmény – Váci FKA 22-29 (12-13).

Csapatunk a forduló előtt még reménykedhetett abban, hogy akár a tabella 3. helyét is megszerezheti a hátralévő két fordulóban. Ehhez viszont ma mindenképpen nyerni kellett idegenben is a hazai környezetben 9 góllal legyőzött rivális ellen.

A találkozó első fele fej-fej melletti szoros csatát hozott, döntő részben 1-2 gólos váci előnnyel. A folytatást pár perc elteltével nagyon megnyomták a mieink és sikerült többgólos előnyt kiharcolni. A hajrához érve sem volt ok az izgalomra, az esélyeknek megfelelően a jobb játékerőt képviselő, lelkesen küzdő csapatunk ezúttal is igazolta jó formáját.

Csapatunk legeredményesebb góldobója ezúttal Bognár Boldizsár volt, aki nyolc alkalommal talált a hálóba.

Egy mérkőzéssel a rájátszás befejezése előtt a jobb gólkülönbséggel rendelkező váciak hátránya a dobogóért vívott küzdelemben 2 pont a Hajdúszoboszló mögött. A két csapat összevetésben egyenlően áll, hiszen mindkét találkozójuk döntetlennel ért véget, így a sorrend kialakulásánál döntő lehet a gólkülönbség.

A záró fordulóban a VFKA május 26-án vasárnap délután kettőtől a Hajdúnánást látja vendégül.

Feladó: Vác Város Önkormányzata

EU pályázatok