címer
VÁC A DUNAKANYAR KAPUJA
2024. augusztus 20. | kedd
István napja
Vác

+17
°
C
Vác
Järvenpää
-1
°
C

Hírek

Keresés

 

Polgármesteri köszönet a Vigalom megrendezéséért

Polgármesteri köszönet a Vigalom megrendezéséért

Szerdán délelőtt a Városháza dísztermében fogadta Matkovich Ilona azokat a szervezőket, rendezőket és városi közreműködőket, akik az idei Váci Világi Vigalom sikeres tervezésében és lebonyolításában részt vettek.

A polgármester köszöntőjében értékelte az idei programot és felidézte a kezdeteket is. Köszönetet mondott mindazoknak, akik a mostani vigalomban segítséget nyújtottak, a program főszervezőjének, a Madách Imre Művelődési Központ kollektívájának és vezetőjének, Laczi Saroltának, valamint a szolgáltatásokért, a biztonságért és a tisztaságért felelős kollégáknak is.

Matkovich Ilona kiemelte: jövőre változtatni szeretnének a program struktúráján, melynek kidolgozásában mindenki segítségét várja.

Az értékelő összejövetel folytatásában a közreműködők közül többen is köszönetet mondtak kollégáiknak, az önkormányzatnak a támogatásért. Végül kötetlen beszélgetések során idézték fel a legérdekesebb vigalmi pillanatokat és előretekintve már a város közeljövőbeli rendezvényeinek terveiről is szót ejtettek.

Feladó: Vác Város Önkormányzata

Fotó: Váci Hírnök

EU pályázatok