címer
VÁC A DUNAKANYAR KAPUJA
2024. július 17. | szerda
Endre és Elek napja
Vác

+17
°
C
Vác
Järvenpää
-1
°
C

Hírek

Keresés

 

Sajtótájékoztató a jubileumi Vigalomról

Sajtótájékoztató a jubileumi Vigalomról

Csütörtökön a művelődési központban tartották meg az idei Váci Világi Vigalom beharangozó sajtótájékoztatóját.

Vác kiemelkedő kulturális eseménye immár 30. alkalommal várja a vendégeket. Az esemény fővédnöke, Matkovich Ilona polgármester, a főszervező Madách Imre Művelődési, Kulturális és Szolgáltató Nonprofit Kft. ügyvezetője, Laczi Sarolta és Loksa Levente menedzser ismertette az idei kínálatot, újdonságokat és érdekességeket. A helyi előadókat és sztárfellépőket felsorakoztató kulturális program mellett idén is kiállítások sora, vidámpark, óriáskerék, portékaárusok és a gasztronómia kínál felejthetetlen napokat az évről évre igen nagy számban megjelenő érdeklődnek.

A programismertető eseményen Matkovich Ilona polgármester bevezető programajánló áttekintésében elmondta: a július 19. és 21. közötti programsorozat a város főtéren, templomaiban, a Duna-parton a helyi kultúra ismert előadói mellett sztárfellépőkkel, könnyű- és komolyzenei koncertekkel, táncbemutatókkal, vásárral, vidámparkkal, kiállításokkal, gyerekprogramokkal és színházi előadásokkal várják a látogatókat. Elhangzott: szombaton leleplezik Garay Nagy Norbert festőművész tanítványainak harmadik táblaképét is a főtéri pengefalnál.

Laczi Sarolta hangsúlyozta: a programok nagy részét a helyi együttesek és előadók előadása teszi majd ki. Kiemelten figyelnek majd a biztonságra, az időjárási körülményekre.

Loksa Leventétől megtudtuk, hogy a korábbiaknál is gazdagabb kereskedői kínálattal találkozhatnak a Vigalomra látogatók.

A rendezvények ingyenesen látogathatók!

A XXX. Váci Világi Vigalom programfüzete mellékletünkben található.

Feladó: Vác Város Önkormányzata

Csatolt dokumentumok:
programfuzetvvv.pdf

EU pályázatok