címer
VÁC A DUNAKANYAR KAPUJA
2024. június 30. | vasárnap
Pál napja
Vác

+17
°
C
Vác
Järvenpää
-1
°
C

Hírek

Keresés

 

Mezőgazdasági összeírás városunkban

Mezőgazdasági összeírás városunkban

A Központi Statisztikai Hivatal tájékoztatása szerint „Egyéni gazdaságok júniusi összeírása, 2024”” elnevezéssel városunkban is mezőgazdasági összeírást hajtanak végre.

Az adatfelvétel célja, hogy naprakész információkkal szolgáljon a hazai és a nemzetközi döntéshozók, a gazdálkodók számára, továbbá az uniós adatszolgáltatási kötelezettség teljesítéséhez szükséges információkat biztosítsa, amihez az adatszolgáltatók részvételükkel és a pontos adatszolgáltatással nagyban hozzájárulnak. A felvétel nem teljes körű, a minta kiválasztása matematikai-statisztikai módszerrel történt, a válaszadás azonban az adatfelvételre kijelöltek számára kötelező.

Valamennyi adatszolgáltatónak biztosítják az online önkitöltési lehetőséget 2024. május 15. és 23. között, amely időszak alatt a számukra legalkalmasabb időpontban teljesíthetik adatszolgáltatási kötelezettségüket. Erről e-mailben vagy postai úton küldenek névre szóló tájékoztatást. A kérdőívet május 23-ig kitöltők között egy 100 000 forint értékű vásárlási utalványt sorsolnak ki. Az önkitöltés lehetőségével nem élőket összeírók keresik fel személyesen vagy telefonon 2024. május 24. és június 15. között.

További részletek mellékletünkben.

Feladó: Vác Város Önkormányzata

Csatolt dokumentumok:
mezadatfelvetel.pdf

EU pályázatok