címer
VÁC A DUNAKANYAR KAPUJA
2024. március 28. | csütörtök
Gedeon és Johanna napja
Vác

+17
°
C
Vác
Järvenpää
-1
°
C

Hírek

Keresés

 

Sikeres iskolaszer gyûjtõ akció

Sikeres iskolaszer gyûjtõ akció

A város számos papír-írószer boltjában találkozhattak a vásárlók a tanévkezdés elõtti hetekben egy jótékony célú adománygyûjtés felhívásával.

"Arra szeretnénk megkérni Önöket, hogy a taneszközök megvásárlásakor tegyenek a kosarukba: egy füzettel, színes ceruzával, ceruzával, rajzlappal, vonalzóval, bármi hasznossal többet, és hozzák el nekünk, hogy a Család és Gyermekjóléti Szolgálat (Vác, Deákvári Fasor 2.) augusztus végén eljuttathassa a rászoruló családoknak!" - állt a boltokban kihelyezett kis plakátokon.
Mint azt a kezdeményezõ intézmény igazgatója, Petõ Csilla elmondta, igen sokan segítséget nyújtottak az akcióban, számosan valóban személyesen elvitték a központba a különbözõ iskolaszereket, mások az üzletekben hagyták adományukat, amelyeket több bolt további termékekkel egészített ki.
- Köszönetet mondunk mind az üzleteknek, mind az adományozóknak, akik csatlakoztak akciónkhoz, amelyet a szolgálat munkatársai, a polgármesteri hivatal és más önkormányzati intézmények dolgozói is nagyban segítettek - emelte ki Petõ Csilla, hozzátéve, hogy tanév közben is várják a további iskolaszer adományokat.

Feladó: Városháza

EU pályázatok